Estax realiseert RVS-maatwerk voor de top van de procesindustrie.

Die positie hebben we bereikt op basis van een platte organisatie en een heldere bedrijfsvisie, waarin alles draait om kwaliteit en klanttevredenheid:

Engineer als aanspreekpunt

Slimme engineering is onze kracht. Daarom is de man die met uw uitdaging aan de slag gaat ook degene die voor het resultaat staat. Bij ons blijft de engineer uw aanspreekpunt, van advies en implementatie tot ver na de oplevering. Zo houden we optimaal grip op voortgang en kwaliteit.  

Geen concessies

Estax wil u zoveel mogelijk ontzorgen. Ook na voltooiing van het project. Daarom doen we geen concessies aan de kwaliteit en werken we uiterst secuur en doordacht, volgens de in uw sector geldende normen. Dat blijkt de basis voor duurzame oplossingen en relaties.

Verder kijken dan de vraag

Als we binnenkomen om een probleem op te lossen, gaan we altijd op zoek naar de achterliggende oorzaak. Ook bekijken we of er in het proces technische verbeteringen te realiseren zijn die u meer efficiency of bedrijfszekerheid kunnen opleveren. Maar eerst zorgen we dat u weer door kunt.

Ruimte voor flexibiliteit

Wij realiseren ons heel goed hoe kostbaar stilstand voor u kan zijn. Daarom houden we in onze planning structureel ruimte om met spoed te kunnen reageren. Ook wat onze reguliere inzet betreft, bewegen we waar mogelijk mee met uw productie en planning.


"WAT WE ADVISEREN KUNNEN WE OOK WAARMAKEN"

Ruud van den Heuvel
directeur van Estax