Orbitaal lassen voor optimale hygiƫne

Orbital of orbitaal lassen is in de basis een geautomatiseerde vorm van TIG-lassen waarbij hoogwaardige pijpverbindingen worden gemaakt. De lastoorts wordt reproduceerbaar, radiaal langs de lasnaad gevoerd. Deze beweging en de lasbewerking met pulstechniek worden gelijktijdig door een microprocessor aangestuurd. Het smeltbad is daardoor in elke positie volledig beheersbaar. Door de perfecte doorlassing blijft de lasnaad inwendig glad en vertoont geen doorzakking. Bacteriën krijgen zo geen kans.
  

SUBLIEME KWALITEIT

De hoge kwaliteitseisen die gelden binnen de half-geleiderindustrie en farmacie kunnen uitsluitend met orbitaalsystemen worden gerealiseerd. Deze garanderen lassen van sublieme kwaliteit. Verder werkt orbitaal lassen snel, is het ecologisch verantwoord en geschikt voor hoogwaardig laswerk op locatie. De lassen zien er bovendien fraai uit en zijn volledig reproduceerbaar.


REGISTRATIE VAN LASPARAMETERS

De kwaliteit van de las wordt onder andere gecontroleerd met inwendige camerainspectie en gedocumenteerd in een weldlog. Daarmee voldoen we volledig aan de hoge eisen van de farmacie en (high-end) foodindustrie. Zo waarborgen we de laskwaliteit bij:
  • procesleidingen en apparatuur
  • WFI-systemen
  • CS-systemen
  • PW-systemen
  • CIP/SIP-systemen